Tweestapsverificatie uitschakelen in Gmail



Gmail is een bekend platform voor het delen van e-mail dat bijna iedereen gebruikt. Gmail heeft uitstekende functionaliteit. Het wordt ook geleverd met verschillende functies die u in uw voordeel kunt gebruiken. U kunt concepten maken en deze plannen volgens uw vereisten. U kunt ook functies van Gmail filteren om uw e-mail op verschillende manieren te ordenen. U kunt ook sneltoetsen gebruiken in Gmail, ongeacht of u Mac OS, het Windows besturingssysteem of andere besturingssystemen gebruikt.

Gmail heeft ook robuuste beveiliging. U kunt zaken doen, rekeningen ontvangen en andere taken uitvoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw persoonlijke gegevens via e-mail. Gmail biedt gratis authenticatie in twee stappen die u kunt gebruiken om uw beveiliging te vergroten. Als u deze functie echter wilt uitschakelen, kunt u hulp krijgen van Gmail ondersteuning. Het team van experts helpt u bij het oplossen van elk probleem dat zich kan voordoen terwijl u deze taak uitvoert.

Stappen om tweestapsverificatie in Gmail uit te schakelen

Hier zijn de korte instructies die u helpen Gmail verificatie in twee stappen uit te schakelen op verschillende besturingssystemen.

  • Om authenticatie in twee stappen op het bureaublad uit te schakelen, opent u uw Google-accountpagina.
  • Nadat u het hebt geopend, selecteert u Beveiliging in Accountinstellingen om authenticatie in twee stappen in te schakelen.
  • Klik op Inschakelen naast Tweestapsverificatie en in het volgende venster wordt u gevraagd opnieuw in te loggen.
  • Selecteer Uitschakelen en bevestig uw keuze.
Als u authenticatie in twee stappen in Gmail op Android wilt uitschakelen, kunt u de technische ondersteuning van Gmail bellen of de onderstaande stappen volgen:

  • Open Instellingen op uw Android apparaat, navigeer naar Google-account, open het en selecteer Beveiliging.
  • Zoek naar het gedeelte Verificatie in twee stappen. Selecteer het en u ziet een venster waarin u wordt gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Kies de knop Uitschakelen en bevestig uw keuze.
  • Nadat je deze functie hebt uitgeschakeld, kun je je back-upcodes verwijderen, aangezien je ze niet nodig hebt.
Als u deze stappen niet begrijpt, dan het ondersteuningsteam Bellen Gmail ondersteuningsnummer Belgie en neem binnen een minuut contact op met de deskundige technici. Zij zullen u helpen uw probleem te identificeren en u helpen het op te lossen met effectieve maatregelen.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?