Hoe Gmail synchronisatie te stoppen?



Ben jij een van de vele mensen die het grootste deel van de tijd contact met anderen moet houden? Als je antwoord ja is, zou je meer moeten leren over Gmail en de verschillende voordelen die het je kan bieden. Het is een soort e-mailsoftware waarmee u zonder problemen teksten, video's, documenten, foto's enz. kunt verzenden.

Het is een applicatie die is uitgerust met de meest geschikte technologie om ervoor te zorgen dat u en uw documenten op alle mogelijke manieren worden beschermd. Daarom zou u er zo snel mogelijk meer over moeten leren met de hulp van het Gmail ondersteunings team. Als u erachter komt hoe u de functies van deze applicatie op de juiste manier kunt gebruiken, kunt u de beste voordelen behalen en de kans op problemen met een ruime marge minimaliseren.

Naast al deze heeft Gmail een aanzienlijk gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface. Als gevolg hiervan zal iedereen zonder problemen kunnen leren hoe deze applicatie te gebruiken. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in voor deze faciliteiten

Probeert u voor het eerst de vele functies van Gmail te downloaden en te gebruiken? Als uw antwoord ja is, kan het een uitdaging voor u zijn om erachter te komen hoe u door de services kunt navigeren. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze is een van de beste dingen die je kunt doen, het technische Ondersteunings Gmail bellen  om hun advies vragen. Deze personen staan te allen tijde voor u klaar aangezien zij de hele dag bereikbaar zijn.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt gebruiken als u de synchronisatie functies wilt stoppen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is Instellingen openen op uw smartphone of laptop
  2. Zodra het menu op uw scherm wordt geopend, gaat u onmiddellijk naar het gedeelte Apps
  3. Zoek in de nieuwe lijst met opties die verschijnt naar Accounts en tik erop
  4. U krijgt een lijst met programma's, tik op Gmail
  5. Tik vanaf de nieuwe pagina die wordt geopend op Accountsyn chronisatie nadat u uw voorkeursprofiel hebt geopend
  6. Sleep de schuifregelaar van rechts naar links om de functie op de nieuwe pagina uit te schakelen
Bellen Gmail Ondersteuningsnummer als u een van de bovenstaande stappen niet begrijpt.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?