Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?



Als u een van de vele mensen bent die dagelijks internet gebruikt, begrijpt u al hoe uitdagend het kan zijn om een e-mailtoepassing met de beste functies tegen te komen. Als u echter Gmail downloadt en installeert, kunt u zonder problemen profiteren van de beste voordelen.

Het is een soort e-mailtoepassing waarmee u binnen korte tijd foto's, berichten, video's, documenten enz. kunt verzenden. Niet alleen dat, maar het biedt u ook eersteklas beveiliging om ervoor te zorgen dat u alles kunt doen wat u wilt zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over virussen, malware of hackers.

U kunt er zo snel mogelijk meer over leren met de hulp van het ondersteunings team van Gmail. Deze e-mailtoepassing is gemaakt door Google, zodat u er zonder verdere overweging op kunt vertrouwen. Al deze aspecten zorgen ervoor dat u moeiteloos de meest geschikte resultaten behaalt en de kans op problemen met een ruime marge minimaliseert.

Is dit de eerste keer dat u Gmail en zijn verschillende handige tools probeert te gebruiken? Als uw antwoord ja is, vindt u het misschien een uitdaging om erachter te komen wat u moet doen of hoe u moet beginnen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze kunt u moeiteloos contact opnemen met het technische ondersteunings team van Gmail om uw problemen op te lossen. Ze zijn redelijk betrouwbaar en vriendelijk, dus u kunt contact met hen opnemen als u zich zorgen maakt.

Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u wilt voorkomen dat u ongewenste berichten van bedrijven en mensen ontvangt. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is Gmail openen op uw smartphone of laptop
  2. Zodra de applicatie op uw scherm is geopend, zoekt u naar een bericht van de afzender die u wilt blokkeren en opent u het
  3. U vindt een knop Meer in de rechterbovenhoek van het scherm, tik erop
  4. Er verschijnt een lijst met opties op uw scherm, blader er doorheen en selecteer Blokkeren
  5. Bevestig het pop-upbericht dat verschijnt 
Bellen Gmail ondersteuningsnummer van als u de bovenstaande stappen niet begrijpt.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?