Hoe op te lossen wanneer uw Gmail geen e mails ontvangt?



Google biedt altijd een uitgebreid scala aan bedieningselementen en functies in zijn producten. U kunt ook een breed scala aan functies en voordelen krijgen met uw Gmail-account. U kunt eenvoudig uw e-mails beheren en uw gegevens gebruiken om de kracht en modellen te vergroten met zijn voordelige functies, waaronder e-mail nudges, slim opstellen en beantwoorden, automatische e-mailfilters, evenementdetails om kalendergebeurtenissen te maken, meldingen met hoge prioriteit, vind en beheer uw reizen in Gmail, enzovoort.

Afgezien van het aanbieden van dergelijke intelligente functies en bedieningselementen, kunt u soms ongebruikelijke problemen ondervinden. Om dergelijke problemen op te lossen, is het Gmail ondersteunings team er altijd om snelle oplossingen te bieden. Soms heb je nog geen berichten of gemiste e-mails ontvangen. Als uw account echter geen e-mails ontvangt of als uw team in uw organisatie een specifiek e-mailadres nodig heeft, moet u de gegeven stappen volgen om dit probleem op te lossen.

Stappen om het probleem van het ontvangen van e-mails in uw Gmail op te lossen

  • Zorg ervoor dat uw Mail Exchange-records correct zijn ingesteld. MX-records sturen het bericht van uw domein naar de servers die het gebruikersaccount van uw domein hosten. Uw e-mailuitwisselingsrecords moeten naar uw e-mailserver verwijzen voordat u een e-mail kunt ontvangen en verzenden met Gmail.
  • Onderzoek uw e-mailaccount of domeinproblemen. Deze problemen kunnen er echter voor zorgen dat u geen e-mail ontvangt, bijvoorbeeld als uw domeinhost uw account uitschakelt, uw Google Workspace-account wordt opgeschort of uw domeinregistratie onvolledig is. Controleer dus de status van uw account en los deze problemen op.
  • Gebruik ELS (Email Log Search) om specifieke berichten te ontvangen die de afgelopen dagen naar mensen in uw organisatie zijn verzonden. Het helpt u om de ontbrekende e-mails te vinden die u verwachtte. Voordat u dit probleem echter oplost, moet u proberen de bezorging van berichten te volgen met ELS.
  • Als uw ELS-resultaten leeg zijn of als u specifieke ontbrekende berichten niet kunt vinden met ELS, moet u de hulp inroepen van de technische ondersteuning van Gmail.
Het missen van een specifieke e-mail die u verwacht, kan uw werk vertragen en een groot verlies veroorzaken. U moet echter de bovenstaande stappen volgen om het probleem van het niet ontvangen van e-mails op te lossen. Als je nog steeds moeite hebt om dit probleem op te lossen, bellen  Gmail ondersteuningsnummer  en vraag om een betere oplossing.

gerelateerde artikelen

Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?