Gmail ontvangt geen e mails op iPhone



Veel iPhone-gebruikers hebben onlangs gemeld dat ze hun e-mails niet kunnen ontvangen op Gmail gesynchroniseerd op iPhone. Hier leest u hoe u problemen met Gmail die geen e-mails ontvangt op iPhone kunt oplossenWanneer u uw e-mailaccount op uw gadget instelt, gebruikt iOS natuurlijk de juiste record instellingen voor sommige e-mailleveranciers.

  1. Om er zeker van te zijn dat uw record instellingen kloppen, analyseert u de instellingen in de Mail-toepassing naar de instellingen voor uw e-mailaccount:
  2. Ga naar Instellingen > Accounts en wachtwoorden en tik op uw e-mailaccount.
  3. Tik op uw e-mailbezorging naast Account om de recordgegevens te zien, bijvoorbeeld de naderende en actieve mailservers.
  4. Controleer de voorgeschreven instellingen voor uw e-mailaccount in het apparaat voor het opzoeken van e-mailinstellingen en zorg ervoor dat ze hetzelfde zijn als wat u op uw scherm ziet. Als u de instellingen voor uw e-mail account niet ziet, neemt u contact op met uw e-mailleverancier of hoofd van het framework.
Als je een POP3-e-mailaccount hebt, kun je op dat moment gewoon door e-mail bladeren op één apparaat. Sluit andere e-mail projecten en meld u af bij webmail bestemmingen die u hebt geopend. Om na te gaan of uw e-mail een POP3-account is, gaat u naar Instellingen > Accounts en wachtwoorden, tikt u op uw record, tikt u op Account en zoekt u naar de naam POP-account informatie. U kunt ook door de voorgestelde e-mail instellingen voor uw POP3-e-mailaccount bladeren in het apparaat voor het opzoeken van e-mail instellingen.

Gmail ontvangt geen e-mails van Outlook

Gmail werkte al heel lang prima in Outlook 2016 door middel van IMAP en verhinderde het vernieuwen van berichten van de inbox-organizer twee of drie dagen geleden. De berichten kunnen worden bekeken bij het markeren vanuit de webinterface, hoe dan ook, ze worden niet kruiselings overgebracht naar Outlook.

Hier is een deel van het onderzoek dat ik heb uitgevoerd om het probleem op te lossen dat Gmail geen e-mails ontvangt van Outlook

  1. Stel het record in op een apart profiel op een vergelijkbare pc
  2. Stel het record in op een totaal unieke pc/vereniging
  3. Schakel de IMAP-instellingen in of uit in het GMAIL-account
  4. Account instellingen voor applicatiewachtwoorden controleren (niet vereist vanwege 2FA)
  5. Proberen om lopende verzoeken/gegevens te lokaliseren waardoor IMAP mogelijk niet meer werkt.
  6. Schakel POP in uw e-mailaccount in. Vergeet niet om op Wijzigingen opslaan te klikken wanneer u klaar bent.
  7. Vooruitzichten openen.
  8. Klik op het menu Extra en selecteer Account instellingen
  9. Klik op het tabblad E-mail op Nieuw
  10. Als u wordt aangespoord om E-mailservice te kiezen, selecteert u Microsoft Exchange, POP3, IMAP of HTTP en klikt u op Volgende.
  11. Vul elk fundamenteel veld in om de bijbehorende gegevens op te nemen
Gmail ontvangt geen e-mails op Android

Gmail voor Android is een zegen geweest voor alle Gmail en Android-gebruikers. Soms kunt u er echter problemen mee ondervinden, maar geen zorgen, hier zijn enkele stappen die ervoor kunnen zorgen dat uw Gmail voorgoed geen e-mails over Android-problemen ontvangt.

  1. Net als andere geordende aanpassingsrecords, bijvoorbeeld MS Exchange, Facebook of Twitter, zullen Gmail-matching-alternatieven niet verschijnen onder 'Accounts beheren' in de optie 'Accounts en synchronisatie-instellingen'.
  2. Ik denk dat, in het licht van het feit dat Gmail een sterk geïntegreerde e-mailtoepassing is in Android, de Gmail-gebruiker wordt behandeld met 'Applicatiesynchronisatie' in Android.
  3. In deze zin, als je Android-telefoon geen nieuwe berichten accepteert en geen nieuwe e-mailmelding geeft op Gmail, activeer dan de 'Auto Sync' onder 'Records and Sync Settings'.
  4. Druk op 'Instellingen' op het startscherm en selecteer 'Records and match up'.
  5. Activeer het vinkje voor 'Automatisch synchroniseren' (Applicaties matchen informatie op natuurlijke wijze).
  6. Natuurlijk moet het vinkje 'Stichtingsinformatie' ook worden aangevinkt.
Gmail ontvangt geen e-mails met bijlagen

Vaak worden gebruikers geconfronteerd met een geblokkeerd bestandstypeprobleem waarbij ze geen e-mails met bijlagen kunnen ontvangen. U kunt dit probleem oplossen door een paar eenvoudige stappen te volgen die hier worden gegeven om dit probleem op te lossen

We hopen dat je onze blog leuk vond over Gmail die geen e-mails ontvangt op de iPhone. Ook voor de toekomst kunt u onze experts van Gmail Support bellen Gmail betrouwbare technische oplossingen krijgen.
  • Controleer je filterinstellingen
  • Upload het bestand naar g-drive
  • Verzend het als een schijfbijlage.
Google filtert al uw e-mailbijlagen die de volgende bijlage bevatten

.ADE, .ADP, .BAT, .CHM, .CMD, .COM, .CPL, .DLL, .DMG, .EXE, .HTA, .INS, .ISP, .JAR, .JS, .JSE, .LIB , .LNK, .MDE, .MSC, .MSI, .MSP, .MST, .NSH .PIF, .SCR, .SCT, .SHB, .SYS, .VB, .VBE, .VBS, .VXD, .WSC , .WSF, .WSH, .CAB

gerelateerde artikelen


Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?