Hoe Gmail Chat inschakelen?

Is dit de eerste keer dat u op zoek bent naar een efficiënte en betrouwbare dienst voor sociaal netwerken om te chatten met uw vrienden, kennissen en familieleden? Als je antwoord ja is, zou je meer moeten leren over Gmail en hoe het je kan helpen.

Het is een van de meest populaire e-mailtoepassingen die vandaag beschikbaar zijn en werd voor het eerst geïntroduceerd door de multinational Google. Dit softwareprogramma is uitgerust met eersteklas technologie en functies om de gebruikers de beste voordelen te bieden. Hierdoor gebruik je hem zonder problemen voor verschillende werkzaamheden en doeleinden

Als je er niet veel van af weet, Bellen Gmail ondersteuning steam om snel een aanzienlijke hoeveelheid informatie te krijgen. U kunt de diensten van deze applicatie gebruiken om contact op te nemen met mensen overal ter wereld.

Niet alleen dat, maar Gmail bezorgt je berichten, documenten en andere elementen binnen een paar seconden, waardoor het voor jou gemakkelijk wordt om dingen op de juiste manier en op tijd gedaan te krijgen.

Deze factoren zijn de reden waarom Google regelmatig door talloze individuen en bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt. Daarom moet u deze software toepassing zo snel mogelijk onderzoeken.

Ben jij iemand die voor het eerst e-mails verzendt en chat met mensen die Gmail gebruiken? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker hoe u op de juiste manier door de applicatie moet navigeren. Maar betekent dat dat u moet stoppen met het gebruik van de functies? Nee

Neem in tijden als deze contact op met het technische ondersteunings team van Gmail voor begeleiding en advies. U kunt met hen bellen, sms'en of live chatten wanneer u maar wilt. Bovendien zijn ze vriendelijk en begripvol, zodat ze je op de best mogelijke manier zullen helpen.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen om Gmail-chat in te schakelen zonder externe hulp. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Gmail-applicatie openen op uw smartphone of laptop
  2. Zodra de toepassing begint te lopen, vindt u de menuoptie in de linkerbovenhoek van het scherm, selecteer deze
  3. Er verschijnt een nieuwe pagina met meerdere opties, tik op Instellingen
  4. Er wordt een nieuwe pagina geopend waarin u wordt gevraagd te kiezen tussen uw accounts, tik op degene die u wilt gebruiken
  5. Zodra de nieuwe pagina is geopend, tikt u op het tabblad Algemeen.
  6. U vindt een optie genaamd Chat op de nieuwe pagina, selecteer deze
  7. Tik op de Show The Chat-knop die je tegenkomt
Als u een van de bovenstaande stappen niet voltooit, belt u het ondersteuningsnummer van Gmail om uw problemen snel op te lossen.

Gerelateerde blog




Comments

Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?