Het probleem "Dit bericht lijkt gevaarlijk" in uw Gmail oplossen

Gmail is een populaire webgebaseerde e-mailservice die u beschermt tegen online bedreigingen zoals spam. Het heeft veel functies, zoals veel opslagruimte, eenvoudig zoeken en organiseren, overal online toegang en meer. Gmail maakt ook een back-up van uw gegevens op het Google-platform en beschermt uw gegevens met een beveiligde SSL-gecodeerde verbinding.

Gmail geeft een rode waarschuwing weer en een bericht met de tekst "Dit bericht lijkt gevaarlijk" wanneer u oplichtingsmail ontvangt. Als u dit bericht ziet, moet u vermijden de e-mail te openen, de e-mail te beantwoorden met uw persoonlijke gegevens of de bijlagebestanden in de e-mail te downloaden. Dit bericht kan ook verschijnen vanwege te veel bijlagen, slechte grammatica, te veel ontvangers, te veel hyperlinks of de afzender heeft geen e-mailverificatie ingesteld.

Als je dit bericht ziet wanneer je een e-mail verzendt vanuit een echte Gmail-app, kun je bellen Gmail ondersteuning om de oorzaak van dit probleem te achterhalen. Ze helpen u dit codeprobleem op te lossen door u instructies te geven. U kunt ook deze stapsgewijze instructies volgen om dit probleem op te lossen.

Stappen om 'Dit bericht lijkt gevaarlijk' op te lossen.

  • Als u dit bericht in de e-mail van een echte afzender ziet, klikt u op Ziet er veilig uit. Vermijd deze optie echter als u niet zeker bent van de afzender.
  • Probeer uw e-mails op te ruimen als Gmail uw e-mail als gevaarlijk bestempelt. U kunt het aantal afbeeldingen, links en bijlagen verminderen.
  • Controleer uw grammatica voordat u een e-mail verzendt. Verwijder alle links uit uw handtekening configuratie.
  • Als je dit bericht nog steeds ziet, stelt de technische ondersteuning van Gmail voor om je e-mailhandtekening voor antivirus uit te schakelen.
  • U kunt uw e-mails ook scannen wanneer u een beveiligings waarschuwing ontvangt. Open uw Windows-beveiliging, ga naar Virus- en bedreigings beveiliging, klik op Scanopties en vervolgens op Volledige scan.
  • U kunt de problematische e-mail naar uzelf doorsturen als u de e-mail niet kunt openen.
  • U kunt de e-mail ook als spam melden en ongedaan maken.
Neem contact op met het Gmail ondersteunings nummer als u problemen ondervindt bij het ontvangen of verzenden van een e-mail. Het ondersteunings team kan u helpen het probleem op te lossen met een onmiddellijke reactie.

Gegenereerde blog

Popular posts from this blog

Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?