Hoe voeg je meerdere contacten toe aan een Gmail-account?

Als je meerdere contacten wilt toevoegen aan je Gmail-account dan ben je hier op de juiste plek en hier kun je met behulp van dit artikel veel contacten aan je Gmail-account toevoegen. Je hoeft alleen de methode stap voor stap te volgen. Als je nog steeds geen contacten aan je Gmail-account kunt toevoegen, kun je ook hulp krijgen van ons klantenservice team door Bellen Gmail telefoonnummer.

Je hoeft alleen maar alle onderstaande stappen te volgen om meerdere contacten toe te voegen aan je Gmail-account:

  1. Allereerst moet u het tabblad 'Google Contacten' openen in uw computerbrowser.
  2. Daarna moet je de knop 'Contact maken' selecteren.
  3. Vervolgens moet je de knop 'Meerdere contacten maken' selecteren.
  4. Daarna moet u alle details met betrekking tot contacten invullen, nu moet u alle namen of e-mailadressen van de contacten die u aan uw account wilt toevoegen, invullen. Daarna moet u één ding in gedachten houden dat u elk contact moet scheiden, u kunt deze taak doen door een komma te plaatsen na elk contact dat u aan de lijst toevoegt.
  5. U kunt uw contacten eenvoudig importeren met behulp van CSV of de vCard-bestanden door de juiste optie te selecteren.
  6. Nadat u de taak eenmaal hebt voltooid, moet u de labels op de contactgroep toepassen; u kunt dit eenvoudig doen door de knop 'Geen label' te selecteren. Deze optie is aanwezig in de rechterbovenhoek van het scherm van uw bureaublad.
  7. Als u klaar bent met het toevoegen of importeren van de benodigde informatie in uw account, moet u uiteindelijk de knop 'Maken' selecteren.
  8. Nu kunt u eenvoudig al uw contacten in uw Gmail-account laden en u kunt ze gemakkelijk openen via Gmail, Android-apparaten of andere Google-applicaties en -services zoals u dat wilt.
Daarnaast kun je, als je alle stappen goed volgt, je contacten eenvoudig toevoegen aan je account. Maar als u nog steeds met een probleem wordt geconfronteerd of als u andere vragen heeft met betrekking tot Gmail, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het technische ondersteuningsnummer van Gmail voor een onmiddellijke oplossing. Wij verzekeren u dat u een passende oplossing krijgt van onze beschikbare executives.

Gerelateerde blog




Comments

Popular posts from this blog

Hoe te stoppen met het ontvangen van ongewenste berichten in Gmail?

Hoe Gmail Auto Sync inschakelen?